Kaip ištrinti treniruotės planą?
-
1
Meniu juostoje spauskite “Treniruotė” ir pasirinkite “Treniruotės planas”.
-
2
Paspauskite ant trijų tašku prie treniruotės plano kurį norite ištrinti ir pasirinkite “Trinti”.
-
3
Paspauskite “Delete”, kad patvirtintumėte.
Dar reikia pagalbos?
Parašykite, kurioje vietoje prireikė pagalbos. Nurodykite instrukcijos pavadinimą.
Kreiptis pagalbos